tisdag 15 april 2014

Ibland händer det...

Ibland händer det. Och man förundras över att det enkla kan ge så mycket glädje. Eller är det bara jag som blir glad av att hitta ett hjärta i melonen? Tycker det var en mycket fin gåva av naturen själv. Tackar och blir glad. Länge. Tack tack tack :-)

Njuter gärna av melonbitar i lite tjock yoghurt. Toppar med nötter. Valnötter och hasselnötter blir så bra ihop. Och lite honung, ekologisk/närproducerad såklart.

Solen visade sig i helgen och den var ju riktigt varm! Passade på att ta lite frukost ute i söderläge. Det är ju sådant som är grejen med eget hus. Knalla ut när man känner för det.

Att njuta.
Här.
Nu.
Mycket.

Melodin.
Blir glad.
Orkar mer.
Går vidare.
Springer lätt.
Klarar mer.

Att njuta.
Här.
Nu.
Mycket.

8 kommentarer:

 1. Melon mums!!!....såg att du yogar....det gör jag med ;))......jag tror jag ska bli en trädkramare också, hihi.....naturen är härlig....bland det bästa jag vet ;)))....ha en fin påskvecka....jag önskar trevlig påsk senare, hihi....Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mums för melonen och mycket annat. Härligt med en yogakompis och blivande trädkramarkompis här i bloggvärlden. Det är tack vare och därför att jag känner en enorm kraft..... även om den kommer och går så finns det mycket mer att ta av än på många många år. Ha en fin påsk! Kram Lotta

   Radera
 2. Haha...du känner ju mig Lotta!..som ser hjärtan överallt och jag blir glad varje gång! :) Så mumsigt det ser ut! Du låter pigg och glad! :) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du överöses ju med hearts! Många hjärtan klappar nog för oss båda ;-) Glad och stark är ledorden. Vet dessutom hur det gått till. Allt följer en plan, om än väldigt fritt :-) Ses på fredag!

   Radera
 3. Häftigt! Såg urgott ut :)

  Angående kommentarerna måste du logga in i blogspot, välj inställningar, inlägg och kommentarer och under vilka får kommentera kryssar du för vem som helst.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm man kan göra mycket gott med frukt och sånt :-) Tack för tips med inlägg. Ha en fin påskhelg.

   Radera
 4. Mmm va gott detta såg ut och lät och Hedvig och Bodil, vilka gulliga namn på missarna!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det går att göra mycket godis med frukt. Jo fina tjejer minsann.....Hedwig heter så efter en Uggla som finns med i Harry Potter. Bodil var min idé..... och det är såklart likt madam Malmsten ;-)

   Ha en fin påskhelg.

   Radera

Tack för att du tog del av mitt inlägg. Jag blir glad om du lämnar några ord i kommentarsfältet. Må fint.