lördag 10 maj 2014

En vän och en kruka


Jag fick mig en glad överraskning idag. Jag stod ute och målade plank. Lyssnade samtidigt på musik och sjöng högt. Dansade lite också. Gruset knastrade härligt under fötterna. När jag skulle gå in stod en påse vid ytterdörren med den här krukan och blomman i.

Men se där. Så fin den blev ändå. Krukan gjorde jag nämligen i vintras när jag var på drej- och vinafton hos vännen Lisbeth, som har företaget De-Signe.  Eija på Norrfrid Gårdsbutik  var också med. Oj, så kul vi hade den kvällen! Lisbeth har lovat att det ska bli en återkommande punkt i livet.....eller så är det jag som önskar att vi ska köra samma tema varje januari :-)  

Hon lovade att bränna den tillsammans med annat och jag valde svart färg. Det passar ju utmärkt till en pensée till exempel, som Lisbet hade planterat i den. Så gulligt av henne.

Tack snälla Lisbeth för att du kom förbi! 
Jag blev väldigt överraskad och glad. Synd bara att jag inte hörde dig... men jag hade tydligen fullt upp med att måla, dansa och sjunga, allt på en gång.  


8 kommentarer:

 1. Men åh vilken fin kruka!!! Vad gulligt av din vän att plantera en blomma i den och komma förbi :-)

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Den blev lyckad......av en ren tillfällighet faktiskt. När jag drejade råkade jag sätta tummen i leran så kanten skapades nertill......DET tycker jag blev extra lyckat haha.

   Ha det fint.
   Lotta

   Radera
 2. Åhhh vad mysigt....synd att du inte hörde henne;))...men att dansa och sjunga är ju också härligt, hihi...jag har läst om Eija idag i vår lokala tidning här i stan (Våning och Villa , heter den)...ha det gott min vän!!!
  Hoppas Sanna vinner ikväll !!!!
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. ojoj, blev mycket sång och dans i lördags......på TV:n alltså. Och jag dansade med. Det blir ju så himla jobbigt att sitta still för länge tycker jag. Det gick ju bra för våran Sanna trots allt. Låten som vann var given redan från början :-)

   Du får ta och göra ett besök till Norrfrid Gårdsbutik. Jag brukar hjälpa Eija i cafét. De har B&B också med finfina rum. kanske du behöver en stunds avbrott..... ;-)

   Ha det finfint.

   Radera
 3. Jättetrevlig kväll! Ni får så gärna komma fler gånger! :-) Visst blev din lilla kruka fin?! Tänk att jag inte hörde musiken och sången! Synd!:-) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kommer gärna! Krukan blev ju toppen. Tur att jag slant med tummen ;-) det var ju så fatet blev till ska jag ärligt erkänna hihi.

   Må finfint.
   Kram

   Radera
 4. Jahaja:) begåvad keramiker också! Ja säger då det! VILKEN kvinna!!! :-D kram på dej! // hewoman

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, ja jag kan allt........förutom att möjligen njuta av selleri ;-)

   Radera

Tack för att du tog del av mitt inlägg. Jag blir glad om du lämnar några ord i kommentarsfältet. Må fint.