tisdag 30 december 2014

Nu behöver vi massor av vitaminer


Nu behövs det massor av vitaminer på insidan! Ta de frukter eller bär du har hemma. Har du inget hamsterförråd så får det bli en sväng till butiken.

Blåbär, banan, ingefära, citronskal, naturell yoghurt och honung smakar ljuvligt.

Här toppade jag med blåbär och mango med en touch av myntasocker. Det är väldigt lätt att göra. Jag mixade mynta som jag har hängandes på tork. Det är så lättodlat så kökslandet blev fullt av dem i somras.

Njut av den en god stund. Det är du värd!

6 kommentarer:

 1. Det låter nästan som Baloo när han plockar med sin vänstra tass. Visst är det enkelt och ändå gör man/jag det för sällan./ Britt

  SvaraRadera
 2. Åh, dessa smoothies som är så underbart goda! Jag blandar både frukt och grönsaker och alltid en nypa torkade nässlor, det blir ingen smak av nässlorna men de är nyttiga.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Ser gott ut och din bild från skidspåret i föregående inlägg helt underbar. Här är det nästan aldrig skidväder och skulle det nån gång bli förutsättningar har jag glömt hur man gör.

  Tack för alla tänkvärda och vackra texter under året. Det har varit en stor njutning att läsa din poesi. Önskar bara att jag sparat dina vackra ord i en särskild mapp. Ser fram emot många fler klocka ord och önskar dig ett Gott Nytt 2015
  Varma kramar Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. dig har jag saknat! har tänkt på din blogg som är en källa till rikedom :-)

   kommer snart att besöka den

   allt gott till dig i det nya året :-)

   Radera

Tack för att du tog del av mitt inlägg. Jag blir glad om du lämnar några ord i kommentarsfältet. Må fint.