Ja, det är ju ändå lördag. Vill tipsa om denna goding från Chile. Passar perfekt till biffkött. Så blir det hos oss ikväll. Ekokött från bästa Norrfrid Gårdsbutiks lantbruk i Klovsta, Sollefteå. Till köttet hade jag tänkt matvete som blandas ner med gorgonzolaost och färsk spenat. Lite salt och nymald svartpeppar. Mums! För att inte tala om glasen. Minst lika viktigt att det "smakar rätt i munnen". Min favoritserie heter Essence. Champagneglaset är urläckert. Kanske vi tar lite mousserande på stående fot i dem ikväll. Då vill jag tipsa om en goding som heter Prosecco (Extra Dry). Slår nog på lite cool jazz till det, eller så får Earth Wind and Fire göra mig sällskap i köket. Men inget kök utan örter om jag får bestämma. Och det får jag ju. |
Bästa basilikan. Älskar vatten. Tänk på att vattna den underifrån. Den här krukan är snygg och smidig.
Det är läckert att blanda lite olika skålar och krukor till örterna.
|
Persilja vill jag ha färsk året om. Bäst är det ju att plocka den i egna landet. Det får bli i augusti. I denna kruka brukar jag få plats med fler örter på rad. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för att du tog del av mitt inlägg. Jag blir glad om du lämnar några ord i kommentarsfältet. Må fint.