Vi som odlat i växthus i sommar har nog hittat en och annan grön tomat. Själv hittade jag många. Förstår inte varför de inte ville bli röda i år. Fel på jorden, för litet växthus, för varmt? Det måste jag ta och fundera på inför säsongen 2015.
När tomaterna inte vill bli röda så finns det en lösning på det problemet också.
För jag presentera en alldeles gudomligt god marmelad gjord på gröna tomater...häng med på receptet här nedanför. |
Det var ett bra tips. Vi äter inte ofta marmelad men någon gång och fint att ge bort en liten burk. Jag har syltat gröna tomater, men man glömmer lätt bort dem och vad man ska ha dem till.
SvaraRaderaDet har du rätt i........mina syltade brukar ha en förmåga att gömma sig längst bak i kylskåpet. Men de äääär ju väldigt goda att ha till en mustig gryta.
RaderaMvh, Lotta
Tomatmarmelad här så himla gott, min svägerska brukar bjuda mig på det och det verkar som era recept är ganska snarlika varann. Mums!
SvaraRaderaHa en fin helg!
Kram Eva
Älskar tomater...den marmeladen verkar god...mums!
SvaraRaderaHa en trevlig kväll nu
Kram bia