Lyxade till tisdagskvällen med bruschetta på eget bakat surdegsbröd och såklart tomater från affären... egna röda godingar kan jag tyvärr inte skryta med såhär i februari. Men nu håller jag tummarna för bra växtkraft. Har satt finfina ekofrön av sorten Runåbergs växthustomater som jag köpt hos Eija på Norrfrid Gårdsbutik. Det är något alldeles extra att göra till exempel en bruschetta på egenodlade tomater och vitlök med för den delen. Jättelätt att odla den lilla favoriten! Sätt ner klyftor någon gång på hösten och skörda nästa höst. Sandrik jord ska det vara. Mina vitlökar brukar bli små, men de tjongar rejält i gommen. Bruschettan blev så himla god så här kommer receptet:
|
ORD. POESI. TRÄDGÅRD. SMAKER. FÄRG. FORM. YOGA. RÖRELSE. MUSIK. SER DET STORA I DET LILLA...
onsdag 26 februari 2014
Tomater och lyxmackor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Ser supergoda ut! Måste absolut provas! :) Å så skulle man haft ett växthus! :)..om så bara för att sitta i! Måste besöka ditt i sommar! Kram
SvaraRaderaDu är så välkommen. Det är litet, men levererar godsaker. I framtiden planerar jag för ett stort och då finns det plats att sitta därinne med. Långbord kanske till och med ;-)
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera